Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier

Småland norden i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Småland norden i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

 
Søk område: Småland norden
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 44 ferieboliger.
Søk på kartet - klikk her Søk på kartet

Småland norden i Sverige — Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Småland norden
Gjesters vurdering av hus, Småland norden: 4.1 av 5.0 fra totalt 183 anmeldelser.

Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Småland norden:

Husnr: 67045Sävsjö5 personer,  120 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Det fräscha huset är totalrenoverat både ut- och invändigt 2013 och ligger endast 300 m från mysiga Bossnatorpasjön. Stor trädgård för mycket aktiviteter, här finns också trädgårdsmöbler och kolgrill. Om du vill fiska går det bra i Bossnatorpasjön. ...Husnr: 63362Smålandsstenar5 personer,  120 m²Kjæledyr tillatt.5,0 km til kyst.Fin villa som ligger i ett lugnt men mycket centralt område i Smålandsstenar. Hörntomt med stor trädgård och närhet till utomhusbad. Köket är härligt lantligt med matplats och på baksidan finns det en fin altan under tak med infravärme som du ...Husnr: 52818Burseryd6 personer,  50 m²Kjæledyr tillatt.800 m til kyst.Med högt vackert läge ligger denna stuga i det lilla samhället Burseryd, ca 50 km utanför Värnamo i mysiga Småland. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar värme och gemenskap för hela familjen. Köket är utrustat med elspis, köksfläkt, ...Husnr: 14351Aneboda5 personer,  65 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.Nyrenoverad bygdegård med en fräsch lägenhet på 2:a våningen. Balkong med utsikt över sjön Stråken, byn och kyrkan. Stor utealtan där ni kan sitta och grilla något gott och njuta av den härliga utsikten över sjön Stråken. Eller varför inte ta ...Husnr: 06552Gränna6 personer,  43 m²Kjæledyr tillatt.200 m til kyst.Här bor du fint med fantastisk sjöutsikt och en härlig stor altan. Stugan har en riktigt rymlig trädgård med gott om plats för lek och umgänge. Allt är mycket fräscht och smakfullt, här bor ni väldigt fint! Stugan ligger i ett lugnt och trevligt ...Husnr: 94111Tranås5 personer,  95 m²Kjæledyr tillatt.10,0 km til kyst.I denna stuga mitt i skogen finner man lugn och ro och kan rå om sig själv helt ostört. Husen ligger omgivet av gräsytor med buskar och träd, en perfekt stuga för semester med hund. Här kan man sitta ute i trädgårdsmöblerna och lyssna på fågelkvitter ...

Med sine mange kulturskatter og naturopplevelser har det nordlige Småland mye å tilby. Et besøk på den vakre Visingsøy er noe en bør unne seg. Barnefamilien bør ikke gå glipp av High Chaparall og polkagrisproduksjonene i Gränna.

Vättern er Sveriges nest største innsjø, og en gang i året når Vätternrunden arrangeres sykler ca. 15.000 syklister rundt den. Men Vättern er også berømt for sitt gode fiske bl.a. Vättern fjellørreten. Den lever sammen med gjedder, ørret og signalkreps.

Ta fergen over til Vissingsøy. Øyen har vakker natur, fine strender og en kongelig historie. Her ble Sveriges første kongeborg bygget på 1100-tallet. Man kan besøke urtegården eller tempelgården, men frem for alt kan man sykle rundt øyen og utforske alt i eget tempo.

Ta fergen tilbake til Jönköping hvor det fins et utall av aktiviteter å velge mellom. På solskinnsdager kan man dra til Tabergs topp, som har en flott utsikt over størstedelen av Småland. Her finner du også en spesiell Alpeflora. Når du kommer ned fra fjellet kan du kjøpe nyfanget fisk på havnen, dersom dere ikke har fanget fisken selv. Selv regnværsdager behøver ikke være kjedelige. Opplev populære severdigheter som Johan Bauers Museum, eller det gamle regiment A6, som i dag er et av Sveriges største shoppingsenter. I området er også tropehuset ”Tropikhuset” med sine mange tropiske dyrearter. Rosenlund byder på et spennende eventyrbad, eller bare en deilig svømmetur. Opplev en konsert i et av Nordens beste konserthus eller besøk High Chaparall, Sveriges svar på ”Ville Vesten” fornøyelsespark hvor man kan møte indianere, cowboyer og pelsjegere. Her kan man vaske gull, ri eller bare følge de mange showene, som vises i løpet av en dag: Lucky Luke og Dalton brødrene, Saloon showet eller de fantastiske stuntmennene fra Mexico.

Utenfor Jönköping har området severdigheter som Gripenbergs slott; et treslott fra 1660’årene med tilhørende museum, Säby kirke; en steinkirke fra 1200 tallet samt Kleva gruven, som er en av de flotteste i landet med sine lange ganger og store klippehuler. Boda Borg er et eventyr- og aktivitetshus, som har forskjellige oppgaver familien kan løse sammen.

Kan du huske Åsa Nisses eskapader? Kulissene er hentet fra Vetlanda, som også har det Sollinska hus og gullvask i Ädelfors. Alt det gullet dere finner kan dere beholde! I Värnamo kan hele familien samles om Smålands bil- musikk- og leketøysmuseum. Gå en tur gjennom den gamle byen i Eksjø og nyt de gamle trehusene fra 1600 og 1700-tallet og deres sjarmerende uregelmessige plassering – virkelig en by dere bør se. Den 800 meter lange bergkløften Skurugata i Eksjø, som har opp til 35 meter høye bergvegger på begge sider er også et besøk verdt.

Bo i den idylliske byen Gränna og se produksjonen av de tradisjonelle svenske polkagrisene. Opplev den hyggelige atmosfæren i byen og gå en tur langs havnen, opplev slottsruinen Brahehus med sin storslåtte utsikt over Vättern. Huskvarna på den motsatte siden er bygget rundt Husqvarna fabrikken, men har likevel mye å vise frem. Det er en vandrerute som går fra den store fossen til Ebbes bruk. Smedebyen, som er mer enn 300 år gammel, er også verdt å besøke. Her kan man gå rundt blant de forskjellige håndverkerne, smeder og kunstnere og se hvordan man bodde og arbeidet den gang i det forrige århundre. Besøk også Arosfortet med forskjellige utfordringer, som skal løses på samme måte som du kjenner det fra tv-programmet ”Fangerne på Fortet”.