Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Svärdsö

Feriehus: Svärdsö, Nynäshamn, Stockholm, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 7 vurderinger2.7 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,0
Feriehusets innretning og utstyr2,5
Service på stedet1,8
Mest populært for
Familie/Venner uten barn3,0
Familie/Venner med barn2,3
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Siggi - Nürnberg  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage am Meer, Sauna, Tennisplatz, großes Grundstück”
Hannes - Stuttgart  (Familienurlaub mit Kindern, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr großes Grundstück, Schöne Lage”
Solli - Brandenburg  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Großes Grundstück,direkte Lage am Wasser,Weitläufigkeit”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nähe Stockholm sehr gut Erreichbar”
Peter - Düsseldorf  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Verlassen Sie sich nicht auf die Angaben zu diesem Objekt. Der Preis ist für das Gebotene zu teuer und löst Enttäuschungen aus. Sollten Sie das Haus trotz dem beschriebenen Mängel mieten wollen, so gehen Sie von einem 2 bis 2,5 Sterne - Haus aus, was Sauberkeit und Ausstattung betrifft.”

Ferieboligfasiliteter

8
4
140m²
nei
nei
5 m
 
Båt inkludert
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Sauna til 4 personer.
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1950, renovert i 2008
 
20 km til restaurant
 
17 km til dagligvarebutikk
 
5 m til sjø/kyst
 
5 m til fiskevann
 
5 m til bademuligheter
Husnr. 55536
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 5 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Stockholm

Lei et feriehus i Stockholm

Å leie et feriehus i nærheten av Stockholm har mange fordeler. Stockholm, med alle øyene og vannet som omgir byen, er en av verdens vakreste hovedsteder, og det er alltid noe å gjøre her. Ta en spasertur langs de vakre historiske bygningene, besøk en av byens mange kulturelle attraksjoner, nyt et deilig måltid på en restaurant eller tilbring en dag med familien på Skansen eller Gröna Lund. Å leie et feriehus i Stockholm gir deg tilgang til en uendelig rekke med muligheter. Det finnes hytter og feriehus til leie over hele området. Du kan velge mellom Dalarö og området rundt, Mälaröarna med Ekerö og Drottningholm, Värmdö, Salsjöbaden og mange andre vakre steder. Her er det ideelt å feriere når du ikke besøker byen eller er på ekskursjon i den flotte skjærgården.

Stockholm skjærgård og Roslagen

Hvis du foretrekker fred og ro i naturen fremfor storbyens liv og røre, har Stockholm også en utrolig vakker skjærgård med mer enn 30.000 øyer. Å leie et feriehus her gir deg muligheten til badeliv, seiling, kanopadling og fisking. Og hvorfor ikke nyte en av de mange båtturene som arrangeres i skjærgården? Gjennom oss kan du booke feriebolig for et par dager, en uke eller enda lenger, avhengig av dine ferieplaner. Valget er helt og holdent ditt! Vi har valgmuligheter som passer enhver smak eller lommebok – fra klassiske feriehytter til luksusvillaer – uansett om du ønsker å bo i nærheten av byens hjerte, i Stockholms skjærgård, på Mälaröarna, i vakre Roslagen med Blidö, Gräddö og Väddö eller i Öregrund.

Ferie i Stockholm

Stockholm er en kontrastenes by - vann og land, historie og fremtid, en liten by og en storby, korte vinterdager og og lange sommerkvelder. Stockholm er en av de vakreste hovedstedene i verden. Stockholm er bygget på 14 øyer, og beliggenheten mellom innsjøen Mälaren og Østersjøen innebærer at byen er omgitt av vann. Derfor er det også et stort antall broer i byen. En alltid like populær og ettertraktet ekskursjon er å se Stockholm fra vannet ettersom båten passerer under byens mange broer.

Innsjøen Mälaren byr på helårsfiske for dem som er ute etter å få i land en gjedde, gjørs eller åbor. For den som er interessert i en aktiv ferie, vil det være vanskelig å finne en bedre destinasjon enn Stockholm. Seiling kanopadling, turgåing, fisking... for ikke å snakke om de mange sightseeingbåtene som trafikkerer skjærgården. Jazzkonserter, kunstutstillinger, danseforestillinger og et stort utvalg teatre. Det er flere hundre arrangementer i Stockholm daglig. Vi anbefaler også et besøk på Skansen, som er noe langt mer enn bare et friluftsmuseum. På Skansen finner du også en dyrehage og et akvarium. Fornøyelsesparken Gröna Lund er også vel verdt et besøk. Der kan du velge mellom mer enn 30 karuseller og attraksjoner, og hvorfor ikke sjekke ut alle sammen!

30 km nordøst for Stockholm finner du Roslagens skjærgård, med nesten 13.000 øyer! For en rimelig pris kan du kjøpe et båtpass for øyhopping og bruke noen dager på å utforske Roslagen og resten av Stockholm skjærgård i ro og mak. En rask reise på lokaltoget Roslagsbanan tar deg fra Stockholm til utgangspunktet ditt. Norrtälje er den viktigste byen i Roslagen og byr på idylliske omgivelser med autentisk svensk arkitektur. Turistene kommer hit for å oppleve de mange butikker, barer og kafeer, kunst og håndverk, arrangementer og museer - gjennom hele året!

Vi har hytter og feriehus til leie året rundt. For mange er det å leie et feriehus i nærheten av Stockholm mer behagelig og avslappende og i tillegg en mer aktiv form for ferie som kombinerer storbyens attraksjoner med den vidunderlige naturen i området rundt.

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.