Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Glanshammar

Feriehus: Glanshammar, Örebro, Örebro, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 9 vurderinger4.4 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,7
Feriehusets innretning og utstyr4,6
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn4,4
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Oliver - Hamburg  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage”
Christian - Stuttgart  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Schwimmen, Boot fahren. Ässundet Sommercafe zu Fuß und per Boot erreichbar. Örebro besichtigen. Wandernd auf dem .”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr schöne, gemütliche Einrichtung. Super ausgestattete Küche. Schönes Gelände, extra Häuschen mit 2 Betten. Schöne Badestelle, Ruderboot+ Kanadier. Hilfsbereite Vermieter, die sich bei bei Defekt der elektrischen Verbrennungtoilette sofort um Ersatz gekummert haben.”
Marcel - Hünenberg See  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“schöne naturbelassene Strände in der Nähe, einige Ausflugsmöglichkeiten in Örebro, nur wenige Restaurants in der Umgebung”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Garten, Nähe zum See, Ruhe / gemütliche Stube, grosses Schlafzimmer, gut ausgerüstete Küche”
Peter - 25746 Heide  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die komplette Ausstattung und die sehr geschmakvolle (Stilsichere) Einrichtung. Da passte Alles und es fehlt an nichts.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Zug nach Stockholm, Wadköping in Örebro (Museumsdorf), Perhyttan bei Nora, Arboga. Natur pur in der näheren Umgebung.”
Sebastian - Berlin  (Familienurlaub mit Kindern, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Möglichkeit von zwei verschiedenen Schlaforten, sowie der Holzoffen aber auch die Nähe zum See und die ruhige Umgebung”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Örebro sollte man sich ansehen oder einfach die Natur bei der ein oder anderen Wanderung genießen. Zudem sind alle Nachbarn unglaublich nett und immer für ein Gespräch offen.”
Hans-Joachim - Weimar  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Geschmackvolle Einrichtung”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Jeder gestaltet seinen Urlaub individuell”
Ulrich - Sankt Augustin  (Urlaub mit Freunden, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Katrinelund mit Restaurant, Insel Vinön, Garphyttan mit Bookcafe in Lanna, Zugfahrt nach Stockholm, Swampen in Örebro...”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage in der Nähe des Sees, technische Ausstattung Küche, Wohnzimmer und Bad bis auf das gewöhnungsbedürftige el. WC: Cinderella!”
Jens - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage / Ausstattung”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Örebro / Annaboda / Katrinelund (Strand)”

Ferieboligfasiliteter

6
2
84m²
nei
ja
nei
Inkl.
300 m
 
Båt inkludert
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV:
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1920, renovert i 2014
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
300 m til fiskevann
 
300 m til bademuligheter
Husnr. 37523
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 300 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Örebro

Ordet Närke er opprinnelig en sammensmeltning av to ord, og betyr grenselandet ved innsjøen. Det dreier seg om et slettelandskap, som grenser mot Begslagen i nord, Hjälmaren i øst og Tiveden og Tylöskog i sør. I området, Tiveden, ligger ferskvannene Unden, Viken og Skagern, og vannet, Viken, deles av Göta Kanal. Her ligger Finnerödja, som er mest berømt for sine deilige jordbær.

Närke byr på mangfoldig kunst og design, spennende femtitallsarkitektur, veggmalerier av Carl Larsson og skulpturparker. Dessuten finner du også uventede opplevelser, som f.eks. i Kinaparken utenfor Askersund, et buddhistisk fredsmonument i Fellingsbrotrakten og verdens største samling av ”VW-bobler” i Pålsboda.

Närkes største by er Örebro, som har mye å tilby. Besøk f.eks. Örebro Slott – her er det teater om sommeren. Du kan også dra på rundtur i Wadköpings Friluftsmuseum ved Svartån i det sentrale Örebro. Her er det også mulighet for å besøke Cajsa Wargs barndomshjem og se Hjalmar Bergmans boksamling. Her er dessuten mange aktiviteter for barn.

Hele Närke er fylt med severdigheter, f.eks. Opplevelsesbadet Gustavsvik, Stora Holmen, ”Barnas øy”, Teknoteket Innsikten – et eksperimenterende verksted i Karlslund, fuglevannet Tysslingen, Tivedens Nationalpark, Båtmuseet i Askersund, Wadköpings Friluftsmuseum og mye, mye mer.

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.